Ευχαριστώντας τον κ. Μάκαρη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου με την αποδοχή της υποψηφιότητάς μου, θα ήθελα να σταθώ λίγο στους λόγους που με παρακίνησαν να ασχοληθώ με τα κοινά.

Είμαι νέος γεωπόνος, ζω στην περιφέρεια του δήμου Καλαμάτας, στον Άμμο Μεσσηνίας και αγαπώ τον τόπο μου. Διακαής μου πόθος να τον δω να αναπτύσσεται και να προκόβει. Με τις επιστημονικές μου γνώσεις και την διάθεσή μου να προσφέρω προς την κατεύθυνση αυτή, δεσμεύομαι να φροντίσω για την ανάπτυξη του πρασίνου και την αντιμετώπιση του φαινομένου της θερμικής νησίδας που επιτείνεται με την αλλαγή του περιβάλλοντος. Για την βελτίωση της ζωής των κατοίκων σε κάθε γειτονιά απαιτείται η δημιουργία ενός πάρκου, ενώ οι παιδικές χαρές έχουν ανάγκη από καθαρισμό και φροντίδα. Υψηλός στόχος για την αναβάθμιση της ζωής στην πόλη είναι η σύνδεση της με ένα υπερτοπικό πάρκο αναψυχής. Ο Νέδοντας με το φυσικό του οικοσύστημα θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο αυτό.

Για να υλοποιηθούν όλα αυτά απαιτείται κόπος αλλά πάνω απ’ όλα χρειάζομαι την στήριξή σας με την ψήφο σας. Θα συμβάλλω με τις δικές μου ικανότητες, γνώσεις και την ειλικρινή μου διάθεση για προσφορά στον τόπο μου.

ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΝΟΥ

 γεωπόνος ΑΤΕΙ Καλαμάτας